Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Matka zmizla, otec skočil pod vlak. Dve deti ostali bez rodičov
Zdielať na

Matka zmizla, otec skočil pod vlak. Dve deti ostali bez rodičov

BRNO / Desiatky policajtov hľadajú v lesoch neďaleko Nechvalínu (Juhomoravsský kraj) 42-ročnú Pavlínu, ktorá bez udania dôvodu opustila rodinu. Jej manžel následne spáchal samovraždu. Rodičia nechali bez opatery doma dve deti, píše Blesk.cz.

"Do pátrania sme nasadili i vrtuľník s termovíziou, zatiaľ to ale žiaden výsledok neprinieslo," povedal policajný hovorca Petr Zámečník, Dodal, že z domu odišla žena v piatok. Doma zanechala iba odkaz, že odchádza. 

Z jej odchodu sa nespamätal jej 44-ročný manžel Jaroslav. "Ide o úplne nekonfliktnú rodinu. Deti sú slušne vychované. Jaroslav nechodil do krčmy, riadil nákladné auto a vzorne sa staral o rodinu. Pavla má zase vrelý vzťah k zvieratám. Pracuje na Bukovanskom mlyne," povedali o rodine susedia. 

​Jaroslav sa mal podľa Blesku rozlúčiť s rodinou a následne v nedeľu okolo ôsmej večer skočiť pod vlak. Zrážku neprežil. Po rodičoch tak zostali dve deti - Jaroslav (16) a Barbora (11), o ktoré sa v súčasnosti starajú príbuzní. 

Čo donútilo ženu, aby opustila rodinu, ostáva záhadou. Pátranie navyše komplikuje aj fakt, že sa jedná o súvislú zalesnenú plochu o rozlohe 470 km2.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy