Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Momentálne najznámejší otecko z vysielania BBC predstavil svoju rodinu
Zdielať na

Momentálne najznámejší otecko z vysielania BBC predstavil svoju rodinu

JUŽNÁ KÓREA / Kanál BBC mal nedávno veľmi úsmevný rozhovor. Pôvodne však išlo o ťažkú politickú tému. Zvrtlo sa to v momente, keď na odborníka na medzinárodnú politiku v pracovni zaútočili jeho dve deti. Koncentrácia bola razom preč. Profesor sa aspoň trikrát ospravedlnil a teraz sa na približne minútovom zázname všetci bavia.

Ak ste vyhľadávaným odborníkom, častým respondentom pre televízne debaty a navyše rodičom dvoch malých detí,  môže vám život prihrať naozaj úsmevné situácie. Profesor Robert Kelly práve poskytoval online rozhovor pre BBC o politickej situácii v Južnej Kórei, keď mu do pracovne vbehli jeho dve ratolesti.

"Sme klasická rodina a vychovávame dve deti, čo je všeobecne náročné. Zrejme preto sa nám dostalo toľko pozitívnych sympatií od rodičov," reagoval na nečakaný záujem o video profesor Kelly. Video sa šírilo sociálnymi sieťami rýchlosťou blesku. Záznam sa začína veľmi seriózne. Po pár sekundách však prichádza zvrat, keď do pracovne profesora sebavedomo vpochoduje 4-ročná slečna. Tá ignoruje, že jej otec má práve na práci niečo dôležité. O chvíľu už je v pracovni aj 9-mesačný syn v chodítku. Profesor už bol úplne mimo koncentrácie. Následne pribudne ešte manželka, ktorá deti schmatne a snaží sa ich čo najrýchlejšie dostať preč.

"Ďakujeme, milujeme naše deti a teší nás, že náš televízny prešľap vyvolal toľko úsmevov a smiechu od obrovského množstva ľudí," povedal Kelly. Jedným dychom však dodal, že by bol ešte radšej, keby sa vrátil späť z kolónky "vtipný ocko z BBC" do svojej odbornej profesie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy