Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zlodeji zistili, že ukradnúť auto v Amerike je nad ich sily
Zdielať na

Zlodeji zistili, že ukradnúť auto v Amerike je nad ich sily

CLEVELAND / Prekvapivá prekážka zastavila v Spojených štátoch amerických dvojicu mladíkov, ktorí sa pokúšali ukradnúť auto. V krajine, kde majú prevahu autá s automatickou prevodovkou, totiž narazili na automobil s manuálom, čo predstavovalo pre nich neprekonateľný problém.

Polícia v Clevelande prepustila vo februári na kauciu 18-ročného Damariho Waynea, ktorého predtým zatkla za krádež auta. Len pár hodín po tom, čo sa dostal na slobodu, ale so svojím 15-ročným komplicom odcudzil ďalšie auto.

V ruke mal airsoftovú ručnú zbraň, s ktorou sa vyhrážal vodičovi. Mladíci s autom odišli a zanedlho podľa webu huffingtonpost.com narazili na Ford Mustang, ktorý sa im zapáčil. Vodiča z auta vyhnali von a chystali sa na aute odísť.

Ibaže vozidlo malo manuálnu prevodovku a ani jeden z nich nevedel, ako sa zachádza s rýchlostnou pákou. Mladíci boli naozaj zúfalí a o pomoc žiadali aj vodiča. Rýchlosť sa im ale k ich smole zaradiť nepodarilo, a tak z miesta činu museli ujsť po vlastných.

Majiteľovi Mustangu aspoń ukradli mobilný telefón, čím ale nad sebou vyniesli definitívny ortieľ. Polícia ich za pomoci telefónu lokalizovala a následne zadržala. Wayne tak opäť putoval do cely.

Viete, čo všetko musia policajti na Slovensku urobiť predtým, ako vás zastavia? Pozrite si archívne video.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy