Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V Rakúsku našli telá dvoch mŕtvych Slovákov
Zdielať na

V Rakúsku našli telá dvoch mŕtvych Slovákov

BAD KREUZEN / V rakúskom meste Bad Kreuzen našla polícia v jednom z rodinných domov telá dvoch mŕtvych Slovákov. Zatiaľ policajti pracujú s verziou, že šlo o vraždu a samovraždu, píše Kronnen Zeitung.

O život prišla 34-ročná žena a 52-ročný muž. Polícia našla mŕtvy pár po tom, ako kolegyne nebohej ženy nahlásili, že je nezvestná, píše Kronnen Zeitung.  

Žena pracovala ako predavačka v potravinách. "Naša kolegyňa neprišla dnes do práce. To sa v minulosti nestávalo," povedala jedna z jej kolegýň. 

​Na miesto jej bydliska okamžite smerovala policajná hliadka. Dvere boli uzamknuté, taktiež nikto vo vnútri nereagoval na klopanie a volanie. Jeden z policajtov si následne cez okno všimol, že na zemi leží jedna osoba. Podarilo sa mu dostať do vnútra a našiel aj druhé telo. Ani jedna z osôb nejavila známky života, policajti na mieste našli aj strelnú zbraň. 

Muž podľa rakúskeho denníka trpel v minulosti psychickými problémami. Dokonca sa pred časom pokúsil aj o samovraždu, pichol sa nožom do brucha, avšak prežil. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy