Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Justin Bieber v Česku. Prahu ani nepozdravil
Zdielať na

Justin Bieber v Česku. Prahu ani nepozdravil

Zdroj: ISIFA

PRAHA / Vypredaná O2 arena v Prahe sa konečne dočkala. V sobotu večer tu po dlhom očakávaní konečne vystúpil kanadský spevák Justin Bieber. Veľkolepá šou nadchla nielen fanúšikov, ale aj mnoho rodičov, ktorí boli na koncerte za sprievod. Napriek tomu to bolo veľa čo vytknúť - z Justinovej strany pôsobilo vystúpenie až príliš chladne.

Stovky fanúšikov, prevažne dievčat, čakali v sobotu aj niekoľko hodín pred pražskú O2 arénou na začiatok večerného koncertu kanadského speváka Justina Biebera, ktorého preslávila hudba aj početné škandály. Aj keď Justin zrušil popoludňajšiu zvukovú skúšku, nebolo sa čoho báť, na svojich českých fanúšikov sa celý deň tešil. Na samotnom koncerte to ale poznať nebolo.

Famózna show

Koncert trval neuveriteľné dve hodiny. Justin nastúpil na pľac presne na čas podľa programu päť minút po pol deviatej a okamžite odštartoval famóznu show. Tanečná party, ktorú v O2 aréne rozbehol, bola skutočne skvelá. Justin okrem iného spieval v sklenenej kocke alebo predvádzal, ako cvičí vo visutom ringu.

Problémom usporiadateľa bol však fakt, že do haly vpúšťali fanúšikov  príliš neskoro. Mnoho z nich sa teda dovnútra dostalo až v druhej polovici prvého setu Justina Biebera!

Chladný prístup

Mnoho fanúšikov ale Bieber sklamal spočiatku veľmi chladným prístupom. Prahu a miestnej fanúšikov ani nepozdravil a na rozdiel od mnohých iných umelcov sa ani nepokúsil hovoriť česky. V druhej polovici koncertu sa ho fanúšičky pod pódiom mohli opýtať na pár otázok - jednu zaujímalo, či má rád Prahu, na čo Justin odpovedal, že Praha je fajn.

Nakoniec si pár fanúšikov pozval na pódium, aby si s ním zatancovali. Prvý polku chladného sete tak aspoň trošku napravil.

Mnoho fanúšikov ale Bieber sklamal spočiatku veľmi chladným prístupom. Prahu a miestnych fanúšikov ani nepozdravil a na rozdiel od mnohých iných umelcov sa ani nepokúsil hovoriť česky. V druhej polovici koncertu sa ho fanúšičky pod pódiom mohli opýtať na pár otázok - jednu zaujímalo, či má rád Prahu, na čo Justin odpovedal, že Praha je fajn.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy