Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
VIDEO: Trumpov syn počas otcovho prejavu zíval a zaspával
Zdielať na

VIDEO: Trumpov syn počas otcovho prejavu zíval a zaspával

Zdroj: Reprofoto/YouTube.com

NEW YORK / Najmladší člen klanu Trumpovcov Barron William mal na pódiu po víťazstve svojho otca čo robiť, aby nezaspal.

Korunný princ Trumpovho impéria a najvernejšia kópia svojho otca sa v nasledujúcich dňoch pravdepodobne stane najsledovanejším desaťročným chlapcom na svete. Počas víťaznej reči svojho otca na seba upozornil únavou, ktorú sa mu nepodarilo skryť. 

Chlapec neustále zíval, oči mu padali tak, že ich chvíľami držal otvorené iba silou vôle. Otcov prejav ho zrejme nezaujímal a miestami sa zdalo, že by pódium najradšej vymenil za pohodlnú posteľ.

Detstvo bez opatrovateľky

Barron Wiliam Trump sa narodil 20. marca 2006. Donedávna sa na verejnosti neukazoval, čo sa ale zmenilo počas prezidentskej kampane jeho otca. 

Väčšinu času trávi s matkou Melaniou v Trump Tower na Manhattane. Rozpráva po anglicky, francúzsky a vďaka matke aj plynule po slovinsky.

​Jeho matka sa chváli tým, že nikdy nevyužila služby opatrovateľky. Netají sa tradicionalistickým postojom, je predovšetkým manželkou a mamou, ktorá svojmu mužovi nezazlieva vysoké pracovné tempo. 

Nedávno v rozhovore pre časopis Parenting uviedla, že Barronov otec so synom trávi čas kvalitne a plnohodnotne. "Večerajú spolu, hrajú golf a veľa sa rozprávajú," uviedla Melania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy