Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hillary Clinton v New Yorku skolabovala, ruší program
Zdielať na

Hillary Clinton v New Yorku skolabovala, ruší program

Zdroj: SITA

NEW YORK / Demokratickú prezidentskú kandidátku Hillary Clinton postihli mdloby počas nedeľného zhromaždenia v New Yorku, ktoré bolo venované ucteniu si pamiatky obetí teroristického útoku zo septembra 2001. Na Twitteri sa objavilo video, kedy sa Clinton pri nastupovaní do auta podlomili kolená.

https://twitter.com/zgazda66/status/774993814025011200

Lekár Hillary Clinton neskôr uviedol, že demokratickej kandidátke na prezidenta v piatok diagnostikovali zápal pľúc. Dodal, že pacientku po jej problémoch na pietnej spomienke prehliadol a zotavuje sa. 

Šesťdesiatdveäťročná Hilary Clinton vzpomienkové zhromaždenie predčasne opustila. Cestou do prístaveného auta sa jej podľa televízie Fox News podlomili kolená, stratila topánku a do auta jej pomohli osobní strážcovia. "Zjavne ju postihli zdravotné problémy," konštatovala televízia. 

Podľa volebného štátbu Clinton postihlo prehriatie organizmu, ale už sa cíti oveľa lepšie. Oddýchla si v newyorskom apartmáne svojej dcéry Chelsea. Dcérin byt opustila skoro a na ulici sa nechala fotografovať a prehlásila, že sa "cíti skvelo" a v New Yorku že je pekný deň. 

Zrušila návštevu Kalifornie

Hillary Clinton zrušila pre zdravotné problémy aj predvolebnú návštevu Kalifornie. Uviedol to jej hovorca Nic Merrill. Clinton mala na dvojdňovú návštevu Kalifornie vyraziť dnes. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy