Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Matka zabila svojich troch synov, ich telá ukryla v skrini
Zdielať na

Matka zabila svojich troch synov, ich telá ukryla v skrini

PHOENIX / Dvadsaťdeväťročná žena z amerického Phoenixu je podozrivá, že svojich troch synov vo veku osem a päť rokov a dva mesiace dobodala, čiastočne rozštvrtila a ich telá napchala do skrine. Následne sa pokúsila o samovraždu, informovala agentúra AP.

Žena sa momentálne nachádza v nemocnici vo vážnom stave v dôsledku početných bodných rán, ktoré si sama spôsobila. Podľa lekárov by ale mala prežiť. Jej meno polícia odmietla zverejniť, kým voči nej nebude oficiálne vznesené obvinenie.

Zmysel života

Keď sa v stredu neskoro večer vracal brat podozrivej domov z práce, našiel sestru v garáži. Začala mu rozprávať o tom, ako našla odpoveď na otázky o zmysle života. Podľa muža začala s čudnými rečami iba prednedávnom. Po krátkom rozhovore vošla do domu a zamkla za sebou. Brat ju márne vyzýval, aby otvorila. Napokon sa dostal cez vchodové dvere násilím. Avšak žena sa už medzitým zabarikádovala v jednej z izieb.

Po čase sa z izby vynorila zakrvavená a s bodnými ranami v oblasti brucha a krku. Bratovi povedala, že to urobila, lebo bola tehotná. Polícia však jej tehotenstvo nepotvrdila.

Pokus o utopenie

Kým brat šiel po uteráky, aby zastavil krvácanie, žena sa pokúsila utopiť vo vani. Vtedy sa rozhodol zavolať políciu.

Policajti prišli zakrátko, avšak mŕtve telá detí neobjavili ihneď. Matka ich totiž oklamala, že deti sú u opatrovateľky. Až po prevoze do nemocnice začali s prehliadkou domu a pri nej našli mŕtvoly detí, čiastočne rozštvrtené a natlačené v skrini spolu s inými predmetmi. Najmladšie dieťa objavili až neskôr - v kufri hlbšie v skrini.

Aj na Slovensku mladú matku obvinili z vraždy. Novorodenca po pôrode prehodila susedom, pozrie si archívnu reportáž:

Najčítanejšie správy