Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
O Putinovu priazeň sa uchádza sekta, nad prezidentovým domom letelo UFO
Zdielať na

O Putinovu priazeň sa uchádza sekta, nad prezidentovým domom letelo UFO

MOSKVA / Sekta raëliánov by si rada v Rusku otvorila svoju ambasádu. Putinovu vlasť si nevybrala náhodou, obdivuje prácu jej prezidenta na poli zahraničnej politiky. K pilierom viery raëliánov patrí neviazaná sexualita, ufologický ateizmus a klonovanie ľudí.

Raëliáni na výstavbe ambasády v Rusku, ktorá by slúžila pre kontakt s mimozemskými bytosťmi, trvajú. Hlavné mesto Ruska prívrženci tejto sekty pred nedávnom navštívili, aby tu usporiadali konferenciu s názvom "Mimozemšťania nás stvorili v laboratóriách".

Na konferenciu pozvali Vladimira Putina aj premiéra Dmitrija Medvedeva, píše portál iDnes.cz.

Nešetril chválou

Oboch raëliáni požiadali o poskytnutie niekoľkých kilometrov štvorcových pozemkov, na ktorých by mohli vybudovať ambasádu, píše server Vice News. Na konferenciu sa nikto z vysoko postavených ruských politikov nedostavil. Aj napriek tomu, že vedúci delegácie raëliánov Jean-Marie Briaud nešetril na adresu ruských štátnikov chválou.

Briaudovi sa páči zapojenie ruskej armády do konfliktu v Sýrii. 

"Vo Francúzsku, odkiaľ pochádza zakladateľ sekty, všetkému velia Američania, Hollande je len bábka. Takisto ako David Cameron. Keď v USA povedia – Vybombardujte Líbyu - oni to urobia. Rusko chce mier omnoho viac než ostatní,“ povedal Briaud.

UFO nad Putinom

Mier a eliminácia agresie vo všetkých národoch sú jedným z cieľov učenia raëliánov. Len vtedy podľa nich na planétu Zem prídu mimozemšťania, teda stvoritelia ľudstva. Putin sa teší obľube raëliánov podľa všetkého aj kvôli tomu, že ho zrejme navštevujú bytosti z vesmíru. Člen sekty Philippe Chabloz tvrdil, že na jednom z nezverejnených videozáznamov je vidieť UFO nad sídlom Putina v Petrohrade.

"Svet je v kríze, naša krajina je v kríze. Ľudia sa boja o medzinárodnú politiku, o životnú úroveň, ktorá je nižšia, než bývala. Akonáhle sú ľudia vystresovaní a žijú v strachu, sú omnoho viac zraniteľní. Toto využívajú vodcovia sekt a všemožných kultov,“ dodáva profesor Alexander Dvorkin.

Pozrite si archívnu analýzu moderátora Jána Mečiara, ktorá vysvetľuje úkazy na oblohe:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy