Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Muž sa v Prahe vyhrážal, že postrieľa všetkých okolo seba
Zdielať na

Muž sa v Prahe vyhrážal, že postrieľa všetkých okolo seba

Zdroj: ISIFA/ilustračné

PRAHA / Polícia v pražskej časti Vinohrady zadržala muža, ktorý sa vyhrážal, že všetkých okolo seba postrieľa. Policajná hliadka, ktorá išla náhodne okolo, musela varovne vystreliť do vzduchu po tom, ako muž naznačil, že ide siahnuť po zbrani. Informoval o tom server novinky.cz.

"Policajtom sa prihlásil svedok, ktorý ich upozornil čudne sa správajúceho muža. Hliadka ho chcela skontrolovať, muž ale s policajtmi nespolupracoval," informoval hovorca policajtov Jan Daněk.

Muž následne zamieril k neďalekému domu. Vo chvíli, keď naznačil, že ide siahnuť na zbraň, policajti vystrelili varovne do vzduchu. "Dotyčný sa potom ukryl v dome. Policajti privolali na miesto svojich kolegov zo špeciálnej poriadkovej jednotky, ktorí podozrivého muža v dome zadržali," dodal hovorca.

Zadržali ho

Následne sa muž ukrýval v budove blízkeho hotela. Policajti ho odovzdali do starostlivosti privolaným záchranárom, ktorí ho previezli na vyšetrenie na psychiatriu.

Keďže bol muž v dome niekoľko minút bez akejkoľvek kontroly, museli ho policajti preventívne celý prehľadať. Žiadnu zbraň ale nenašli.

Na incidente už začali pracovať vyšetrovatelia.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy