Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bitka v bare. Muž chcel chrániť manželku, skončil so zlomenými rebrami
Zdielať na

Bitka v bare. Muž chcel chrániť manželku, skončil so zlomenými rebrami

SACRAMENTO / Za obranu svojej ženy pred útokom policajta zaplatil muž zlomenými rebrami. Napadnutý a zranený Chris viní mužov zákona zo zbytočného použitia sily.

Niektorí stáli zákazníci kalifornského baru majú pocit, že policajti si ich pomýlili s boxovacími vakmi a rozdávali rany každému, kto im prišiel pod ruku.

"Rozumiem, že sa bál o zdravie svojho kolegu, ale to neznamená,k že môže útočiť na niekoho, kto ho nijako neohrozuje," konštatuje obhajca napadnutého muža Keith Rutman.

Z výmeny názorov bitka

K bitke došlo v priebehu pár minút. Slovná výmena názorov medzi policajtom a jedným z hostí vyústila do potýčky. Muž podľa slov mužov zákona nespolupracoval. Policajt sa preto rozhodol spacifikovať. To sa mu ale nedarilo a tak mu na pomoc prišli jeho kolegovia.

Hneď prvého ale zachytili jeden zo zákazníkov rukou, na čo reagoval policajt ranou rovno medzi oči.

"Chris sa ho dotkol, aby mu ukázal ´hej, práve si buchol do mojej ženy´ a policajt ho bez váhania poslal k zemi," hovorí obhajca.

Zlomené rebrá

To ale nebol koniec. V Chrisovi sa nahromadila zlosť a hoci ho ostatní držali zo všetkých síl, on si to chcel s policajtom vybaviť ako chlap s chlapom.

Keď ten postrehol, že muž ide útočiť, opäť ho udrel tak, že Chris spadol na zem. Do nemocnice ho viezli s polámanými rebrami.

Vo väzbe napokon skončili štyria ľudia. Vyšetrovatelia vypočúvajú svedkov a zisťujú, čo sa na mieste stalo. Niektorí z prítomných v bare v danom čase sú ale na strane policajtov, iní na strane Chrisa.

Chris chcel brániť manželku, skončil so zlomenými rebrami v nemocnici, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy