Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Halloweenska zábava sa skončila tragicky. Študentku zrazilo auto
Zdielať na

Halloweenska zábava sa skončila tragicky. Študentku zrazilo auto

UTAH / Veselá halloweenska noc s kamarátmi sa zmenila na tragédiu, z ktorej sa bude malé mestečko ešte dlho spamätávať. Jedno z dievčat, ktoré sa v kostýme vydalo do ulíc, zrazilo auto. Mladej študentke už záchranári pomôcť nedokázali.

Viktória mala len 14 rokov, bola usmievavá, šikovná a obľúbená. "Bola skvelá kamarátka. Bola múdra a veľmi výnimočná," hovorí kamarátka obete. Tak ako väčšina jej rovesníkov, aj ona sa na Halloween vybrala v kostýme strašiť a zbierať pri tom sladkosti. Kým jej kamaráti prebehli cez cestu k ďalšiemu domu, ona už dobehnúť nestihla.

Žiadne obvinenie

"Vyzerá to tak, že sa snažili prejsť cez ulicu, no v tom do jednej dievčiny narazilo auto," tvrdí policajt Tracy Wyant. Šoférovala ho žena, ktorá je po nehode v šoku. S políciou sa však snaží spolupracovať. Muži zákona z amerického Utahu zatiaľ nevzniesli žiadne obvinenie.

So stratou mladučkej Viktórie sa bude dlho vyrovnávať nielen jej rodina, ale aj kamaráti a spolužiaci.

Podobný incident

Utah zažil v tú noc ešte jeden podobný incident. Žena na aute zrazila tri deti vo veku od jeden do troch rokov. Náraz našťastie všetci prežili, no deti, aj vodičku odviezla sanitka do nemocnice, kde sa zotavujú zo zranení.

Pozrite si reportáž, ktorú spracovala redaktorka Jana Bothová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy