Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Deratizácia domu nedopadla podľa predstáv, chlapec sa otrávil
Zdielať na

Deratizácia domu nedopadla podľa predstáv, chlapec sa otrávil

FLORIDA / Rodina sa rozhodla deratizovať ich dom. Po jedinej noci vo vyčistenej izbe sa ale 10-ročný Payton prestal hýbať a nevie ani rozprávať. Skončil v nemocnici, kde mu diagnostikovali vážne poškodenie mozgu. Firma, ktorá dom čistila, ale tvrdí, že všetko bolo bezpečné.

Rodina poškodeného chlapca nechala cez víkend deratizovať ich dom. Podľa spoločnosti, ktorú si objednali, bol ich nedeľný návrt domov bezpečný.

V pondelok ráno ale celá floridská rodina zistila, že niečo nie je v poriadku. Všetci sa cítili zle a najhoršie bol na tom desaťročný Payton.

"Mal vyvrátené oči, jeho nohy nefungovali, nevládal udržať sa stáť," opisuje prvotné zistenia chlapcov strýko Ed Gribben.

Otrava nebezpečnými chemikáliami

Miestny lekár mu diagnostikoval otravu nebezpečnými chemikáliami a nariadil okamžitú hospitalizáciu.

V nemocnici je chlapec už niekoľko týždňov. Oslávil tam i svoje 10. narodeniny. Strávil ich ale na lôžku neschopný hýbať sa či hovoriť.

"Stále má zmysel pre humor, stále má svoju osobnosť. Musí byť z toho frustrovaný. On vie presne, čo chce povedať alebo urobiť, ale nie je toho schopný," dodáva so smútkom v hlase Ed.  

Chcú zdravého syna

Payton bol hravé dieťa. Miloval šport. Rodina sa z jeho súčasného stavu nevie spamätať. Ich právnik neváhal a na deratizačnú firmu podal žalobu.

"Táto správa nás veľmi zasiahla. naše srdcia sú s rodinou. Celú záležitosť skúmame," bolo vyjadrenie spoločnosti.

Rodičia si viac ako kompenzáciu prajú zdravie svojho syna. Podľa lekárov ale na liečení pobudne chlapec ešte niekoľko mesiacov.

Deratizácia nedopadla podľa predstáv, Payton skončil v nemocnici, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy