Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Mama bránila v parku šikanovaného syna, na deti v parku vytiahla zbraň
Zdielať na
Krimi

Mama bránila v parku šikanovaného syna, na deti v parku vytiahla zbraň

Zdroj: Thinkstockphotos/ilustračné

ST. LOUIS / Matka v americkom St. Louis vytiahla vo verejnom parku zbraň na skupinu tínedžerov. Štyridsaťdvaročnú Tracy privolal textovou správou na pomoc jej 15-ročný syn. Toho podľa vlastných slov šikanovali iní tínedžeri.

"Či som mala v úmysle použiť zbraň? V žiadnom prípade," povedala Tracy Leeser miestnym novinám. "Ale cítila som, že bola mojou jedinou obranou. V najhoršom prípade by som ju použila, ale neurobila som to," dodala Lesser.

Video v parku nakrútil jeden z údajných tyranov koncom augusta. Na záberoch je vidieť matku so zbraňou a jej manžela Dona s baseballovou palicou.

Mierila na tínedžera

Podľa miestnych novín Post-Dispatch bola konfrontácia výsledkom incidentu, ku ktorému došlo už o niekoľko dní skôr, píše portál businessinsider.com. Don Lesser s vreckovým nožom prenasledoval jedného z údajných tyranov, 18-ročného Terranca Warea, po tom, čo prerušil bitku dvoch jeho kamarátov pred priamo pred svojim domom.

"Keď na mňa namierila pištoľ, bol som trochu v šoku," hovorí 15-ročný Tyrell Ware, brat Terrancea.

Polícia skúma video

Polícia nakoniec roztržku ukončila a manželov zatiaľ neobvinila, aj keď polícia ešte stále skúma video.

"Ak ich nepotrestajú, aký príklad to bude pre naše deti? Že je v poriadku vytiahnuť zbraň na deti," pýta sa Christina Halton, matka bratov Wareových. 

Pozrite si priložené video:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy