Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Okradnutý mladík zrazil zlodejov, všetko zachytila kamera
Zdielať na

Okradnutý mladík zrazil zlodejov, všetko zachytila kamera

NOVÉ MEXIKO / Nezvyčajný spôsob odplaty si zvolil 18 ročný mladík. Keď ho so zbraňou v ruke okradla trojica lupičov, nenechal to len tak. Ako zbraň použil svoje auto. Naštartoval a do mladíkov v rýchlosti narazil. Všetko zachytili kamery.

Celý incident zachytila kamera. Na zázname vidieť, ako 18 ročný Kevin Chavez nabral svojím tmavým autom dvojicu utekajúcu po ulici. Jedného z mladíkov vyhodilo ponad auto, druhému sa podarilo uskočiť tesne pred nárazníkom.

Vyšetrovatelia tvrdia, že to je ale až druhá časť skladačky. Mladík bol ešte pár minút pred tým sám obeťou. Ozbrojená trojica ho prepadla v parku a okradla. Vystrašený mladík utekal a naskočil do auta.

"Nebol zapojený do krádeží," povedal policajt Raul Rogers.

Auto ako zbraň

Po pár minútach uvidel práve túto skupinu, ako si pokojným krokom vykračuje z miesta činu. Jeden z nich čosi hodil do kontajnera a od skupinky sa odpojil. Chavez neváhal ani minútu a zvyšných dvoch nabral autom.

"Neexistuje ospravedlnenie pre to, aby ste svoje auto použil ako zbraň,"
hovorí Rogers.

Skončili za mrežami

Za mrežami preto skončili celkovo 4 ľudia. Traja mladíci pre lúpežné prepadnutia s airsoftovou zbraňou a Chávez pre záznam z bezpečnostnej kamery, ktorý ho usvedčuje z pokusu o ublíženie na zdraví.

Pozrite si autentické video z miesta incidentu:

UPOZORNENIE: Obsah videa nie je vhodný pre maloletých divákov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy