Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Manželstvo Američanom nevyšlo. Namiesto rozvodu druhá svadba
Zdielať na

Manželstvo Američanom nevyšlo. Namiesto rozvodu druhá svadba

CINCINNATI / Predstavte si, že si prezeráte sociálne siete a odrazu natrafíte na svadobné fotky svojho manžela. Má to ale jednu chybu. Nevestou na snímkach nie ste vy, ale iná žena. Taký príbeh riešia teraz na súde, kde muža obvinili z bigamie.

Sen zrejme každého chlapa - mať nie jednu, ale dve ženy súčasne. William Lawson sa v marci roku 2007 oženil so Sharon, ich vzťah začal škrípať a tak sa od nej v auguste 2012 odsťahoval. Nestihol sa ale rozviesť a už sa ženil znovu. V máji 2013 mu povedala svoje áno Britni Chantel.

"Je to nedorozumenie," hovorí Chantel. Druhá manželka páchateľa obvineného z bigamie obhajuje. Tvrdí, že ich papiere, ktoré podali pred uzavretím sobáša, boli v poriadku.

Legálny zväzok

Britni je presvedčená o tom, že prvá manželka niečo proti nim má, preto bývalého partnera udala na polícii a on teraz v dôsledku toho stojí pred súdom. "Naše papiere sú v poriadku, zväzok je legálny," tvrdí Chantel.

O tom, či je alebo nie je, rozhodne až súd. Britni si je istá, že sudca im dá za pravdu a prvá žena odíde zo súdu ako sa hovorí s dlhým nosom. S ňou podľa jej slov šťastný nebol, keďže od nej odišiel.

Pozrite si reportáž redaktorky Adriany Mikundovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy