Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Matka bábätka bez nosa: Nič mi nezabráni zverejňovať jeho fotografie
Zdielať na

Matka bábätka bez nosa: Nič mi nezabráni zverejňovať jeho fotografie

ALABAMA / Mladej rodine sa narodil syn bez nosa. Chlapec spôsobil obrovský rozruch. Mnohí rodinu podporujú a snažia sa jej dodať potrebných síl, iní posielajú nenávistné odkazy a odporúčajú matke, aby sa potomka zbavila.

Brandi si uvedomuje, že jej syn to v živote nebude mať ľahké. "Sú počas dňa chvíle, keď si pomyslím, že to nebude jednoduché, ale nenechám sa tým zničiť," pripúšťa Brandi McGlathery.

Poteší ju, keď ju na ulici zastavia neznámi ľudia a poprajú jej veľa šťastia. Na druhej strane ju ubíjajú neprajníci. Na sociálnej siete dostáva nemilé odkazy. Napríklad jeden človek sa jej priamo spýtal, prečo nešla na potrat a odporučil jej, aby dala syna okamžite na adopciu.

"Musela som sa veľmi kontrolovať, aby som mu neodpísala to, čo som mala na jazyku," hovorí Brandi.

Zákaz fotografie

Dokonca sa matke stalo, že jedna zo sociálnych sietí zakázala fotku jej syna Eliho. Dôvodom bol pohľad na neho, ktorý je príliš kontroverzný a šokujúci.

Mladá matka sa ale zastrašiť nedá. "Nič mi nezabráni zverejňovať fotografie môjho nádherného synčeka," dodáva.

Ako každej matke, aj jej najviac záleží na šťastí svojho dieťaťa. "Vôbec mi nezáleží na tom, či sa neskôr rozhodne pre transplantáciu nosa alebo nie. Bude to jeho rozhodnutie," uzatvára Brandi.

Chlapec sa narodil bez nosa, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy