Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Z policajtov pôrodné asistentky. Žena porodila v metre
Zdielať na
Zahraničie

Z policajtov pôrodné asistentky. Žena porodila v metre

PHILADELPHIA / K nezvyčajnej udalosti došlo na jednej z liniek philadelphského metra. Žena začal rodiť, keď cestovala na vyšetrenie k svojmu lekárovi. Na miesto privolali policajtov, ktorí jej pomohli, stali sa z nich šikovné pôrodné asistentky.

Dvojica policajtov z Philadelphie pomohla doručiť špeciálny darček. Boli pri pôrode, ku ktorému došlo, na miestnej stanici metra. Seržant Caban stál pri vchode do stanice, keď ho zalarmoval vodič, ktorý mu povedal, že potrebujú jeho pomoc.

Dal som dole rukavice

"Dostal som informáciu, že nejaká žena tam rodí. Rýchlo som utekal na miesto. Keď som tam prišiel, bol tam už kolega, dal som dolu rukavice a pomohol som dieťatku prísť na svet," opisuje asistujúci policajt.

Pôrod našťastie prebehol bez komplikácii. Otec bábätka si potom vyzliekol sveter, zavinul do neho novorodenca a podal ho policajtom, ktorí čakali na príchod zdravotníkov.

"Dúfal som, že to bude pokojná služba, no a potom toto. Bola to príjemná skúsenosť, počas vianočného obdobia, prišlo to v správnom čase," dodáva policajt.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy