Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Divoká naháňačka. Žena unikala policajtom so šiestimi deťmi
Zdielať na
Zahraničie

Divoká naháňačka. Žena unikala policajtom so šiestimi deťmi

UTAH / Šialená žena so šiestimi deťmi v aute unikala pred policajnou hliadkou v americkom Utahu. Nereagovala na maják, ani na opakované výzvy, aby zastavila. Muži zákona museli byť opatrní, pretože išlo o psychicky narušenú osobu a jej reakcie boli nepredvídateľné.

Divoká nočná naháňačka začala, keď hliadkujúci policajti spozorovali podozrivé auto. To sa nakláňalo na jednu stranu. Za volantom sedela matka a za ňou šesť detí vo veku 1 až 11 rokov.

Ťahač nepredbehla

Okamžite dupla na pedál a snažila sa uniknúť. Vodičke dávali signál, aby zastavila, no nereagovala. V zákrute sa potom pokúšala predbehnúť ťahač, no riskantný manéver jej nevyšiel.

Prenasledované auto malo očividne technickú poruchu a jednu z
pneumatík prasknutú. Po celý čas z neho lietali iskry. Žena nakoniec zastavila, pretože auto už nebolo schopné jazdy. Prvé vyskočili deti. Boli slabo oblečené a vyhladované.

Rozdelenie

"Vaša mama nezastavila. Keď je za vami policajné auto so zapnutým majákom, máte zastaviť. Viete, prečo nezastavila," pýtal sa policajt.
"Pretože sa bála, že nás od seba rozdelíte," hovoria deti. Policajti deťom priniesli pizzu a nápoje. Ich matku na mieste zatkli. Rodina tvrdí, že má dlhší čas psychické problémy. Čelí obvineniam z úteku a ohrozenia detí.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy