Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Syn (18) najskôr svoju matku (†50) zabil a potom znásilnil
Zdielať na
Zahraničie

Syn (18) najskôr svoju matku (†50) zabil a potom znásilnil

Zdroj: Reprofoto Daily Mail/Facebook

TEXAS / Osemnásťročný Kevin Davis ešte v marci zabil svoju matku päťdesiatročnú Kimberly Hill. Následne jej nehybné telo znásilnil. Súd ho poslal do väzenia na 99 rokov.

Kevin Davis z amerického Texasu dostal v stredu doživotie za to, že kladivom zabil svoju matku a následne ju vyzliekol a znásilnil. Počas procesu sa usmieval a povedal, že svoj čin neľutuje, aj keď svoju matku miloval. 

Počas procesu žalobca pustil kazetu, na ktorej je Davisove priznanie. Najskôr matku škrtil káblom, bodol do hlavy a následne na smrť ubil kladivom.

Tragédii predchádzala hádka syna s matkou. Tínedžer mamu prosil o povolenie umrieť, pretože nenávidel život aj ostatných ľudí.

Polícia našla ženu vyzlečenú od pol pása nadol. Davis sa policajtom priznal, že ju po vražde znásilnil. "Mal som sex. Myslím, že som stratilo panictvo s mŕtvym telom," cituje Davisa Mirror

Zabiť chcel aj svoju sestru. V dome nechal krvavé stopy vedúce z obývačky do spálne a sestre odkaz "Nájdi ma. Prepáč za neporiadok. KD".

Facebook

Následne sa pokúsil utiecť z mesta. Rozmyslel si to a išiel sa priznať páru v susednom dome, píše Daily Mail

"Mal som potrebu zabíjať," povedal vyšetrovateľom. "Som hrozný človek," dodal. Polícii povedal, že mal už dlhšie obrovskú chuť zabiť svoju mamu a sestru. Opísal aj fantázie, v ktorých chcel odrezať dievčaťu hlavu a potom ho znásilniť. 

Obhajoba si nepredvolala žiadneho svedka počas procesu. Samotný Davis vyhlásil, že si zaslúži aspoň sto rokov. "Nie som chorý, som šialený. Viem, čo som spravil," povedal."Nemám žiadne zábrany. Telo je pre mňa len kus mäsa," dodal.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy