Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Pasažier vytiahol nôž a bodal ako šialený
Zdielať na

Pasažier vytiahol nôž a bodal ako šialený

FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM / V piatok večer pobodal pasažier taxikára! Incident sa stal v lese, neďaleko jednej z horských chát v Beskydách. Taxikár viezol divne sa správajúceho pasažiera. Ten potom znenazdania na vodiča vytiahol nôž a začal ho bodať ako šialený.

Pravdepodobného páchateľa zadržala česká polícia, no zatiaľ ho neobvinili. Násilník spôsobil taxikárovi niekoľko hlbokých rán. Napadnutý muž si však dokázal privolať pomoc.

Kaluže krvi

Policajti začali pátranie aj so psami. Najskôr nebolo úspešné, no po nejakom čase sa im podozrivého podarilo zadržať. "Na mieste boli kaluže krvi, takže musel byť veľmi, veľmi pobodaný," opisuje jeden zo svedkov.

Štyridsaťročný muž jazdil s taxíkom údajne iba dva mesiace. Táto jazda mu však bola osudná. Jeho zákazník ho surovo dobodal do oblasti rúk a potom utiekol do lesa.

Zdravotná sestra

Zranený muž sa dokázal vymaniť z auta našťastie sám a vyhľadal si pomoc. "Manželka je zdravotná sestra, dala mu prvú pomoc a zavolala sanitku" tvrdí jeden zo svedkov. Po ošetrení ho záchranári odviezli do fakultnej nemocnice v Ostrave.

"Zadržaný muž zatiaľ obvinený nebol, no na základe ďalších zistených okolností a dôkazov sa dá predpokladať, že sa tak stane" uvádza policajná hovorkyňa Gabriela Holčáková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy