Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hrôza v cirkuse. Na tanečnicu spadli akrobatky
Zdielať na

Hrôza v cirkuse. Na tanečnicu spadli akrobatky

PROVIDENCE / Tisícky divákov boli svedkami nečakanej drámy v cirkuse. Počas vystúpenia sa zrútila konštrukcia s ôsmymi akrobatkami! Počet zranených je však väčší, pretože padajúce teleso zasiahlo aj personál a účinkujúcich na zemi.

Akrobatky viseli za vlasy

Podľa miestnych médií sa nešťastie stalo uprostred predstavenia pred stovkami divákov. Akrobatky pri ňom viseli za vlasy na konštrukcii, ktorá sama visela zo stropu. Jej pád bol nečakaný a vyvolal medzi divákmi zdesenie.

Nikto z účinkujúcich, ktorí boli prevezení do nemocnice, nie je v ohrození života. Všetci boli po nešťastí pri plnom vedomí.

Čo spôsobilo nehodu, ktorú nakrútili aj na mobilný telefón, nie je jasné. Spoločnosť, ktorá cirkus prevádzkuje je všeobecne považovaná za veľmi precíznu a serióznu.

Predstavenie plné detí

Konštrukcie technický personál kontroluje pred každým vystúpením. Svoje vystúpenia predstavujú divákom už 40 rokov, avšak niečo podobné sa im ešte nestalo.

Nehoda sa stala na obed, kedy bolo predstavenie plné rodín s deťmi. Akrobati spadli z výšky až 12 metrov. "Prebiehalo to celé veľmi pokojne, zvládli to veľmi profesionálne. Moja dcéra si to ani len nevšimla," opísal situáciu jeden z návštevníkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy