Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Muž tyranizoval rodinu 15 rokov, sudkyňa ho svojsky potrestala
Zdielať na

Muž tyranizoval rodinu 15 rokov, sudkyňa ho svojsky potrestala

CLEVELAND / Benzín rozliaty okolo domu alebo psie výkaly v okolí. tieto nechutnosti boli pre rodinu s postihnutým dieťaťom každodennou realitou. Postaral sa o ne ich sused. Po 15- ročnom boji sa však situácia konečne otočila a súdy dali šikanovaniu stopku.

Teror 15 rokov

Rodina sa domnieva, že kameňom úrazu je ich adoptovaný afroamerickým syn s postihnutím. 62- ročný Edmond Aviv im život strpčoval dlhých 15 rokov, až kým ich susedský spor neskončil na stole Gayle Williamsovej-Byersovej. "Len čo sme vytiahli päty z domu, už na nás pľul. Nadával nám alebo na nás kričal. Dodnes netušíme prečo," hovorí tyranizovaný sused Mike Prugh. 

Na križovatke s transparentom

"Je to len štipka spravodlivosti, v ktorú tak dlho dúfajú," uviedla sudkyňa Gayle Williamsová-Byersová. Sudkyňa agresora svojsky potrestala. Okrem 15-ich dní za mrežami mu nariadila vlastnoručnú výrobu transparentu. Na rušnej križovatke ním svetu oznámil, že roky tyranizuje svojich susedov. "Toto nestačí. Komunita by mala byť aktívnejšia," myslí si zamestnankyňa mestskej radnice Ruth Gray.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy