Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Princ William v sebe nezaprel pilota, chcel sa natlačiť do lietadla...
Zdielať na

Princ William v sebe nezaprel pilota, chcel sa natlačiť do lietadla...

BLENHEIM / Hotové šialenstvo vypuklo na Novom Zélande po prílete princa Williama, jeho manželky Kate a ich syna Georgea. Kam sa pohnú, všade sú s nimi davy nadšených fanúšikov. Davom sa nechal strhnúť aj slávny režisér Peter Jackson, ktorý si vyfotil kráľovský pár počas prehliadky historických lietadiel. Informáciu priniesol britský denník The Daily Mail.

Očarujúca vojvodkyňa

William sa spoločne s Kate zúčastnili prehliadky leteckého múzea Omaka Aviation Heritage Center. Po príchode ich obdarovali leteckou čiapkou pre ich osemmesačného syna Georga. Kráľovský pár spoločne položil veniec pri vojnovom pomníku na Seymourskom námestí a zvítal sa s priaznivcami. Spoločnosť kráľovskému páru robil slávny režisér Peter Jackson, ktorý bol vojvodkyňou natoľko očarený, že si ju musel vyfotiť na mobil.

Hoci William ukončil svoju službu ako profesionálny pilot v ozbrojených silách minulý rok, k lietadlám a lietaniu má evidentne stále blízko. Zbierka historických dvojplošníkov ho zaujala, a tak sa rozhodol do jedného z nich nastúpiť.

Skoro mu prasklo sako

Na Novom Zélande vládne sychravé počasie, preto Catherine manželovi asistovala s dáždnikom nad hlavou. Pre prítomných to bol veľký zážitok, na ktorý len tak ľahko nezabudnú. Sako, ktoré mal princ na sebe, takmer prasklo.

Kate si na seba obliekla kabát z dielne Alexandra McQueena, na ktorý si pripla brošňu v tvare malého maku, ktorý symbolizuje vojnových veteránov. Zvolila vojenskú modrú, čím si uctila pamiatku padlých vojakov.

Pokračujú do Austrálie

Mladý princ George sa na návšteve v austrálskom Wellingtone hral s ďalšími desiatimi deťmi. Hoci má potomok princa a vojvodkyne len osem mesiacov, očaril nielen svojich nových kamarátov, ale aj ich rodičov. Viacerí ho opísali ako očarujúceho a rozkošného. George vystupoval sebavedome a pôsobil veľmi šťastne a spokojne.

Návšteva Na Novom Zélande je prvou zahraničnou cestou malého následníka trónu. Jeho rodičia sa plánujú na ostrove zdržať ešte pár dní a následne sa presunú do Austrálie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy