Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Peter (44) zneužíval dcéry, usvedčila ho náhoda
Zdielať na

Peter (44) zneužíval dcéry, usvedčila ho náhoda

LUBLIN / Otrasný prípad! Otec pohlavne zneužíval svoje dve maloleté dcéry a všetko si pritom nakrúcal na mobilný telefón. O zvrátených chúťkach svojho manžela vedela aj ich matka. Policajti odhalili prípad vďaka šťastnej náhode.

Kompromitujúce fotografie

Prípad zneužívania dvoch malých dievčatiek sa stal v centrálnej časti Poľska. Malú Aničku a Slávku tam mal pohlavne zneužívať a všetko si nahrávať na mobil ich vlastný otec. Na celý prípad sa pritom prišlo obrovskou náhodou. 44-ročný Peter z poľského Lublina kráčal po ulici keď stratil svoj mobilný telefón. V ňom mal uložené kompromitujúce obrázky.

A tie objavil nálezca telefónu. "To, čo videl, bolo šokujúce, boli tam fotky nahých dievčatiek a ich intímnych častí tela. Namiesto toho, aby telefón vrátil majiteľovi, išiel s ním na políciu," uviedol hovorca polície Mariusz Ciarka.

Naviesť ho mala matka detí

Polícia Petra (44) okamžite zadržala. Ten sa k úchylnému činu priznal. Tvrdil ale, že k celej veci ho naviedla práve matka malých detí. "Ukázalo sa, že na tých fotkách sú práve jeho vlastné deti. Do toho všetkého ho mala nahovárať jeho vlastná manželka, matka malých detí. Okamžite sme ju preto zadržali," dodal Ciarka.

Polícia momentálne prípad vyšetruje. Matku malých detí ale prepustili na slobodu. Tie sa k nej však ešte nevrátia. "Súd jej odobral právo na starostlivosť o maloleté deti. Žena sa ale domáha o ich navrátenie," potvrdil hovorca polície.

Hrozí mu 12 rokov

Pedofila a otca malých detí obvinil už aj prokurátor. Čelí obžalobe z pohlavného zneužívania maloletých a takzvaných iných sexuálnych činností. Či ho obvinia aj z incestu zatiaľ nie je jasné. "Za tento čin mu hrozí trest odňatia slobody na 12 rokov," vyjadril sa prokurátor Janusz Hnatko.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy