Polojasno
20°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Rodina zjedla otrávené mäso! Žene museli vyvolať pôrod
Zdielať na

Rodina zjedla otrávené mäso! Žene museli vyvolať pôrod

TAMPA / Nakúpiť a skončiť na pohotovosti! To nie je scenár z filmu, to je realita. Dôvodom, prečo celá rodina skončila pod lekárskym dohľadom, boli drogy!

Drogy sú nebezpečné!

Skončiť len na pohotovosti v prípade drog, je ten lepší prípad. Avšak u tehotnej mamičky museli kvôli následkom LSD lekári vyvolať pôrod! Ako však drogy do mäsa, ktoré rodina konzumovala, dostali, je stále záhadou.

Tehotná matka, otec a ich dve deti skončili jeden po druhom na pohotovosti. Prvý, kto kvôli prítomnosti drog v mäse mal problémy, bol otec rodiny. Krátko po ňom sa halucinácie objavili aj u jeho tehotnej partnerky. Vzápätí LSD skolilo aj dve dcéry (6,7).

Matke vyvolali pôrod

Lekári hneď poslali vzorky na rozbor do laboratória. "Okolo polnoci zistili pracovníci laboratória, že rodina skonzumovala steaky z mäsa, ktoré obsahovalo LSD," skonštatovala policajtka Jane Castorová. 

Tehotná matka však pre otravu drogou musela ihneď porodiť. Našťastie, hoci bol pôrod umelo vyvolaný, aj ona, aj dieťa by mali byť v poriadku.

Všetci si však lámu hlavu nad rébusom, ako mohli drogu skonzumovať. "Členovia rodiny netušia, ako sa droga do mäsa dostala. Dokonca neexistujú ani náznaky toho, že rodina bola do niečoho zapletená," dodala policajtka.

Kontrola polície

Polícia podrobila kontrole obydlie obetí otravy. Nič, čo by naznačovalo, že by boli užívateľmi drog alebo závislí, však nenašli. Žiadne ďalšie prípady otráveného mäsa doposiaľ nahlásené na polícii neboli.

Ako sa drogy do mäsa dostali, si nedokážu vysvetliť ani kompetentní v potravinách, kde rodina tento tovar kúpila. Prípad je stále v štádiu vyšetrovania.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy