Polojasno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Ženy sú pobúrené, muži si môžu fotiť ich nohavičky
Zdielať na

Ženy sú pobúrené, muži si môžu fotiť ich nohavičky

BOSTON / Fotografovať ženy pod sukňami je legálne! Rozhodol o tom bostonský súd, ktorý tým zdvihol tlak obyvateľkám mesta. Píše Boston Globe. Za všetko môže muž, ktorý s objektívom fotoaparátu rád nahliadal pod ženské sukne.

Fotenie po sukňami je povolené

Fotiť ženy pod sukňami je podľa rozhodnutia bostonského súdu legálne. Píše o tom Boston Globe. Obyvateľky mesta rozsudok poriadne rozhorčil! "Pobúrilo ma to," priznala sa Bostončanka. "Je to výsmech!," sťažuje sa druhá obyvateľka Bostonu.

Za všetko môže Michael Robertson, ktorý s objektívom fotoaparátu rád nahliadal pod ženské sukne. Kvôli svojmu netradičnému koníčku skončil na súde.

Rozsudok bol však prekvapivý, hlavne pre poškodené ženy. Súd rozhodol, že nezákonné by bolo jeho konanie len v prípade, ak by boli ženy v intímnych partiách obnažené.

Právnici sú bezradní

Právnici tvrdia, že majú zviazané ruky. "Žiaden slušný občan nechce, aby sa takáto situácia opakovala," uviedol pre Boston Globe okresný prokurátor Suffolku Daniel. F. Conley, ktorý sa priamo zaoberal prípadom.

"Každý človek, či už muž alebo žena, má právo na súkromie a to sa vzťahuje aj na jeho oblečenie a zónu pod ním. Ak však zákon nechráni súkromie občana, musíme donútiť zákonodarcu, aby čo najrýchlejšie došlo k zmene zákona a aby bol prispôsobený aj na takéto prípady," objasnil Conley. Zákon bude musieť prejsť úpravami, pretože podobnú záľubu pestuje stále viac mužov.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy