Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Posvieťte si na partnera, svadobný podvodník oklamal už niekoľko žien!
Zdielať na

Posvieťte si na partnera, svadobný podvodník oklamal už niekoľko žien!

BRATISLAVA, PRAHA / Niektoré ženy, ktoré sú dlhšie bez partnera, hľadajú toho pravého aj cez internetové zoznamky. Mali by sa mať ale na pozore, aby nenaleteli svadobnému podvodníkovi. Muž z Čiech sa vydal práve na takúto dráhu a na svoje obete použil naozaj dobrý trik. Je dokonca možné, že jeho chápadlá siahajú aj na Slovensko.

Zaslepená láskou

Je dobre známe, že zamilované ženy sú ochotné pre svojho princa na bielom koni spraviť naozaj čokoľvek. Svoje by o tom vedela rozprávať pani Alžbeta z východných Čiech, pre ktorú má trojtýždňový románik s podvodníkom veľmi trpkú príchuť.

Príbeh Alžbety a Julka vyzeral na začiatku ako krásna rozprávka. Už na druhej schôdzke ale podvodník použil svoju osvedčenú fintu, ktorá dokonale zapôsobila na nešťastnú Alžbetu. Tá totiž ostala po rozvode sama.

Podvodník je vyrozprával vymyslený dojemný príbeh. "Povedal mi, že mu umrela dcéra. Veľakrát mi prisahal na jej hrob, že je to pravda" opísala nechutné praktiky svadobného podvodníka zronená žena. "Tvrdil mi, že mu zhorel dom, že mal haváriu a rôzne iné nezmysly," dodala. 

Zadĺžila sa

Mladá predavačka si zobrala dokonca úver, aby novému priateľovi pomohla a spoločne kúpili auto. Julek začal na Alžbetu naliehať, aby auto prepísala na neho. Zo strachu súhlasila, vyhrážal sa jej. Muž auto odviezol a následne predal.

Tento internetový románik vyšiel pani Alžbetu poriadne draho. Celkovo prišla o 400- tisíc českých korún, čo je v prepočte zhruba 14 600 eur. Podvedenej žene ostali dlhy, ktoré nedokáže z nízkeho platu splácať. Dokonca prišla aj o deti. "O svoje deti sa nedokážem starať tak, ako by som mala. Nemôžem ich mať u seba celý týždeň, lebo by som ich neuživila," opisuje Češka svoju neľahkú situáciu. 

Dôveruj, ale preveruj

Bývalý kamarát svadobného podvodníka si myslí, že Julek klamal ženy len kvôli peniazom. Pochybuje, že je jeho príbeh o mŕtvom dieťati pravdivý. "Nie som si vedomý, že by mu nejaké dieťa umrelo," povedal.

Dávajte si preto obrovský pozor, milé dámy, komu budete dôverovať, aby ste sa aj vy nestali obeťou takéhoto podvodníka. "Podozrivé by malo byť už len to, že niekto, koho poznáme krátko, si chce od nás požičať peniaze alebo sa zaujíma o náš majetok," upozorňuje hovorkyňa polície v Hradci Králové Iva Kormošová. Tento svadobný podvodník, ktorý je mimochodom ženatý, už v Česku podviedol niekoľko žien, ktoré uvažujú o hromadnom trestnom oznámení.

Téme sa venuje reportérka Jana Šťástková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy