Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Prázdninová svadba Renaty (43). Aby manžel (16) nechýbal v škole
Zdielať na

Prázdninová svadba Renaty (43). Aby manžel (16) nechýbal v škole

Bol to vtedy poriadny rozruch. Veď 12-ročný chlapec začal chodiť s o 28 rokov staršou ženou. V šoku zostalo celé Rakúsko. Ich vzťah však neprekazil ani súd. Pred tromi mesiacmi sa im narodila dcérka, koncom augusta sa zobrali.

Zakázaná láska má happy end

Keď rakúske médiá prvýkrát informovali o pletkách Renaty Juras (vtedy 40) a jej milenca Erwina Unterlechnera (vtedy 12), vyvolalo to u čitateľov búrku nevôle. Škandalózna láska však má happy end. Dvojica je totiž spolu dodnes. Pred tromi mesiacmi Renata porodila dcérku Noemi. Je to podľa nej vymodlené dieťa, z ktorého majú obaja obrovskú radosť.

Svoj vzťah pár navyše spečatil svadbou v dolnorakúskom Perchtolsdorfe. Museli to stihnúť do konca augusta, aby Erwin nechýbal v škole... "Tak dlho sme čakali na tento deň. Odjakživa sme vedeli, že raz príde. Niektorých to možno prekvapilo, ale to je ich problém. My sme jednoducho šťastní," zverila sa rakúskemu serveru Heute.at čerstvá manželka a mamička.

Láska na prvý pohľad

Celý ich príbeh sa začal písať zhruba pred tromi rokmi, keď trénerka Renata stretla Erwina na hádzanárskom tréningu. Obaja zhodne tvrdia, že to bola láska na prvý pohľad. Na tom by nebolo nič zvláštne, pravda, ak by chlapec v tom čase nemal 12 rokov! Svoj vzťah preto niekoľko mesiacov tajili. Odhalili ho až vo chvíli, keď sa rozhodli, že začnú spolu žiť.

Zdolali všetky prekážky

Vekovo extrémne nerovný vzťah riešil aj súd. Renata dostala za vzťah s maloletým 22-mesačnú podmienku. Na ich láske to ale nič nezmenilo. Naopak. Dnes má Erwin 16 rokov, stále chodí na strednú školu a svoju milovanú ženu si zobral napriek tomu, že s tým jeho rodičia nesúhlasili.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy