Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Otec Sashu (4): Mária, neukrývaj sa, chcem syna späť!
Zdielať na

Otec Sashu (4): Mária, neukrývaj sa, chcem syna späť!

BEVERLY HILLS / Sashu (4) a Jerryho (10) zobrala mama na výlet na Slovensko. Pátra po nej FBI aj Interpol. O pomoc žiadal aj Jerryho otec, americký producent Robert Pfeifer. Najal si dokonca aj profesionálneho hľadača obetí.

Pátrajú po deťoch, minuli tisíce dolárov

Robert Pfeifer stále prosí o pomoc pri hľadaní svojho syna. Druhého syna, Sashu (4), má Mária Mišejová Pfeifer so svojim druhým mužom Larrym Hummelom.

"Predtým ako sa mala vrátiť späť nám poslala zopár e-mailov, kde písala, že deti sa necítia dobre. Že Sasha ochorel a nie je dobre, aby teraz cestovala, že si predĺžila návštevu. To je naposledy, čo sme o nej počuli a videli deti," hovorí Lary Hummel.

Obaja otcovia detí už minuli tisíce dolárov pri pátraní po svojich synoch. Larry Hummel si najal aj profesionálneho hľadača detí. "Gus Zamora je jeden z mnoho ľudí, ktorý sa podieľa na prípade. Je to súkromný detektív, ktorého sme si najali, aby sa pokúsil vypátrať deti, lebo doteraz sme neboli úspešní ich lokalizovať," hovorí otec Sashu (4).

Kamáratka o ničom nevedela

O Máriinom pláne nevrátiť sa späť do USA nevedela ani jej kamarátka, ktorá ju viezla pred odletom na letisko v Los Angeles. "Mária nepovedala, že odchádza definitívne z Ameriky, lebo sa mala vrátiť o pár týždňov späť," hovorí kamarátka Márie, ktorá chcela zostať v anonymite.

"Prosím Ťa Mária prestaň sa ukrývať. Povedz aj ty svoju stranu príbehu. Chcem len jedno. Vidieť svojho syna aj Bob chce vidieť svojho syna," vyzýva Larry matku svojho syna Sashu (4).

Obaja otcovia v snahe o skorý návrat chlapcov, pátrajú po Márii prostredníctvom médií na Slovensku aj v USA. Obaja svorne tvrdia, že nechcú pripraviť deti o ich matku. "Ja nechcem, aby matka môjho syna skončila vo väzení. To vôbec nepomôže Sashovi," dodáva Larry Hummel. 

Mária rozdelila verejnosť

Príbeh 32-ročnej Slovenky Márie, ktorá utiekla so svojimi deťmi zo Spojených štátov rozvíril vášnivé diskusie aj na sociálnych sieťach. Kým Slováci jej vyjadrujú podporu, Američania Slovensku zatracujú. REPORTÁŽ TU.

Téme sa venuje reportér Maroš Kočan. INFORMÁCIE ONLINE TU.

bringjerryhome.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy