Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO. Originálna žiadosť o ruku. Inšpirujte sa
Zdielať na

VIDEO. Originálna žiadosť o ruku. Inšpirujte sa

PHOENIX / Mnohé manželstvá sa začínajú veľkou láskou a končia sa hroznou nočnou morou... Najmä ak ide pri rozvode o veľké peniaze. Ale pripravovať sa na takúto katastrofu už pred samotnou svadbou, je naozaj na pobavenie. Najmä, keď vás váš milovaný požiada o ruku v dome hrôzy.

Požiadal ju o ruku medzi zombíkmi

Návšteva domu hrôzy dostala úplne inú príchuť pre jednu ešte zatiaľ slečnu. Jej priateľ sa rozhodol, že Showman nebude len jeho priezviskom a svoju milovanú najprv poriadne vydesil, potom prekvapil a nakoniec dojal. Na trinástom poschodí ju medzi rozzúrenými zombíkmi požiadal o ruku.

"Áno, áno, áno," povedala snúbenica Stephanie. Nadšená nebola len nevesta, ale aj zombíci. Cesta von však bola rovnako strašidelná ako príchod. Čerství snúbenci však nakoniec vyviazli bez akejkoľvek ujmy.

Trafil sa do čierneho

"Netušila som, čo to robí. Odrazu zastal a ja, že sú tu zombíci, utekajme," opisuje Stephanie. "Ešte teraz sa mi trasú ruky," dodáva. Ruky sa tejto budúcej manželke istotne budú triasť šťastím ešte niekoľkokrát. V každom prípade jej budúci manžel trafil do čierneho.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy