Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Bál sa policajtov, tak vyskočil z idúceho auta
Zdielať na

Bál sa policajtov, tak vyskočil z idúceho auta

DAYTON / Aby sa zachránili pred mrežami a nehostinným prostredím policajnej cely, sú schopní urobiť čokoľvek. Aj skákať z idúceho auta. 42-ročný páchateľ si pokojne stiahol okno, otvoril dvere zvonku a skočil.

Policajti okamžite dupli na brzdy

Erik Simmons je pre policajtov známou firmou. 42-ročný vlamač však stopy dostatočne nezahladil, a tak mu na nekalé prakticky prišli. Na videu sa však pokúša ešte o nemožné. Otvára dvere na policajnom aute a skáče.

"Nevyhral si, fešák, zabudni na to," kričali policajti. Simmons policajtov nedostal. Hneď ako videli, že vyskočil, dupli na brzdy. Vozidlo išlo v čase Simmonsovho úteku asi 30 kilometrovou rýchlosťou za hodinu. Páchateľa strážnici dolapili v meste Dayton v americkom štáte Ohayo. Bol na neho vydaný zatykač pre lúpež domu.

Nedali mu putá

"Keďže strážnici porušili predpisy, bude voči nim vedené disciplinárne konanie," dodáva Bob Chabali. Incident sa totiž stal preto, že policajti pri zatýkaní nedali páchateľovi putá a dokonca nechali stiahnuté aj okno. S voľnými rukami preto pre páchateľa nebol problém vystrčiť von ruku, uvolniť poistku, dvere si otvoriť a pokúsiť sa o útek.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy