Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Úradníčky z Kežmarku niekto odpočúval. V škole!
Zdielať na

Úradníčky z Kežmarku niekto odpočúval. V škole!

KEŽMAROK / Úradníčky v Špeciálnej základnej škole v Kežmarku ktosi odpočúval! Priamo v kancelárii objavili funkčné a zapnuté odpočúvacie zariadenie. Ženy sa okamžite obrátili na políciu a podali trestné oznámenie. Koho mohli informácie z kancelárie základnej školy zaujímať?

Na podlahu spadol funkčný diktafón

Zamestnankyne, ktoré našli vo svojej kancelárii odpočúvacie zariadenia, sú z nepríjemného zážitku otrasené. Podľa och slov do kancelárie prišla kolegyňa. Keď si sadla za stôl, zhodila na zem nahrávacie zariadenie.

Na podlahu spadol funkčný, zapnutý diktafón. Zamestnankyne podľa vlastných slov mali už dlhšie pocit, že ich niekto odpočúva, no nemali dôkaz. Po nájdení diktafónu ihneď zavolali políciu.

Prístroj bol pripevnený páskou pod stolom a dokázal zaznamenať až 277 hodín. Mohol tak byť pustený 11 dní vkuse.

V kancelárii riešili aj súkromie

Zamestnankyne riešili v kancelárii rôzne pracovno-právne záležitosti a keďže sú aj dlhoročné priateľky, hovorili aj o súkromí. Oslovili sme aj riaditeľa školy, ktorý má diktafón na osobnej invertizácii. "Veľmi rád by som vás informoval, ale prebieha naozaj vyšetrovanie. Vyjadriť sa naozaj k tomu ani ja nemôžem," uviedol Anton Vojtičko, riaditeľ špeciálnej základnej školy v Kežmarku.

Prípad prešetrujú kežmarskí policajti, dotknuté zamestnankyne chcú však za každú cenu vedieť, kto a prečo ich odpočúval.

Téme sa venuje reportérka Zuzana Pojedincová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy