Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO. Najstrašidelnejší pohovor? Imitovali koniec sveta!
Zdielať na

VIDEO. Najstrašidelnejší pohovor? Imitovali koniec sveta!

SANTIAGO / Takýto pohovor do nového zamestnania by zrejme nechcel prežiť nikto z nás! Predstavte si, že ste sa prísne pripravovali do vysnívaného zamestnania - pracovať v LG Electronics v Čile, kto by odolal? Zrazu však počas pohovoru zazriete, ako sa katastrofálne apokalyptické filmy menia v skutočnosť. Na mesto padá meteorit a ono vybuchuje! Tlaková vlna sa rúti rovno na vás!

Najstrašidelnejší a najhorší pohovor

Štyria uchádzači o prácu v čílskej LG Electronics na tento pohovor nezabudnú do konca života. Vydesili sa počas neho na smrť! Všetko vyzeralo od začiatku úplne normálne - nádherná prijímacia kancelária s panoramatickým výhľadom na veľkomesto, oficiálne prijatie a úspešný začiatok pohovoru. Kto by nebol spokojný?

Muž, ktorý robí s aplikantmi pohovor, si s nimi potrasie rukou a prezerá ich profil, odporúčania. Zrazu sa však uchádzači vydesia k smrti - v pozadí v okne vidno, ako sa na mesto rúti meteorit a mesto sa okamžite premieňa v hrozivom výbuchu! Navyše sa tlaková vlna rúti rovno na okno! Uchádzaži začnú kričať, vypadáva prúd a oni pár minút ostávajú v absolútnej neistote, čo sa stane s ich životmi.

Miesto okna televízor a imitácia apokalypsy

Tak presne takýto scenár pripravila firma LG pre štyroch nič netušiacich uchádzačov, dvoch mužov a ženy a ich reakcie si nakrútili a použili v bombastickej reklame na nový LG televízor s ultra vysokým rozlúšením. Kombináciou obrazu a zvuku totiž dokázali tak imitovať koniec sveta, že uchádzači tomu uverili. Vytvorili falošnú kanceláriu a miesto okna umiestnili do pozadia televízor s obrazom panorámy mesta a simuláciou jeho totálneho zničenia.

Krása, čo poviete? Na internete sa však objavili špekulácie - reklama na televízor je síce bravúrna, ale prezentovaní uchádzači nie sú len tak vybraní spomedzi publika, ale ide o skutočných hercov. Kto vie? Reklama to však je vskutku pôsobivá a hoci zábavná, viete si predstaviť, ako by ste reagovali vy ako uchádzači a svedkovia konca sveta? Video sa na YouTube objavilo začiatkom týždňa, no má za sebou už vyše 700 000 videní...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

YouTube.com/GlobalViralNews

Súvisiace články

Najčítanejšie správy