Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Žiadosť o ruku ako katastrofa: Romantik dostal po hlave...
Zdielať na

Žiadosť o ruku ako katastrofa: Romantik dostal po hlave...

DUBAJ – Ak sa náhodou chystáte svojej partnerke pripraviť prekvapenie a originálne ju požiadať niekde na verejnosti o ruku, tak si radšej predtým pozrite toto video. Zamilovaný a romantický Rómeo sa totiž rozhodol spraviť to isté a po troch mesiacoch v istom obchodnom dome svoju vyvolenú požiadať o ruku. Takúto reakciu však zrejme nečakal ani v tom najhoršom sne... Láska jeho života ho totiž doslova uzemnila!

(Bez)nádejný romantik

"Mám jednu špeciálnu správu pre jedno špeciálne dievča. Toto je miesto, kde sme sa pred troma mesiacmi stretli a kde som sa do teba zamiloval," začal svoju romantickú serenádu (bez)nádejný mladík zrejme z Indie – nazvime ho Rómeo.

"Si moje zlatíčko, moja sladká láska, moja okúzľujúca, moje absolútne všetko a viem, že toto asi považuješ za niečo neohrabané, ale chcem, aby každý vedel, že ma robíš neuveriteľne šťastným.

Tak presne takto pred svojou milovanou našli mladíka dojato stáť uprostred haly obchodného domu v Dubaji ľudia. Tú sa zhromaždili, aby sa stali svedkami krásnej udalosti – žiadosti o ruku mladých ľudí. To ešte netušili, že ružové klapky na očiach znemožnia Rómeovi už na začiatku zbadať, že jeho priateľke to veľmi nie je po vôli, pretože nezačul jej – "Bože môj, každý sa pozerá..."

Tresla ho po hlave ukulele

Mladíkovi nestačilo a keď už ľudí bolo až až, kľakol si na koleno – vtedy sa dievča zohlo a snažilo sa mladíka znovu postaviť s prosbou, aby prestal. Mladík pokračoval básňou: "Keď sa smeješ, celý svet zastane a díva sa. Moje srdce vtedy prestáva biť. Nie je nič, čo by som kedy chcel okrem teba..." No koniec tejto žiadosti je už ako zo zlého sna. Za dievčaťom totiž stoja zrejme objednaní hudobníci, ktorí len čakajú na povel.

Realita či trik na pobavenie?

Dievča však uchmatne jednému z nich ukulele a tresne ním teraz už asi bývalého partnera po hlave. Ten sa zloží na zem, kým partnerka odchádza preč. Dotyčný, ktorý udalosť nakrúcal, sa spýta muža, či je v poriadku. Ten len šokovane hľadí vôkol seba. Na internete sa okamžite po zverejnení videa objavili špekulácie, že zrejme pôjde len o reklamný trik. Pretože tesne pred odmietnutím cez dvojicu prebehne malý turistický vláčik s nápisom – toto nebude také sladké...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

YouTube.com/Raghavan Chakravarthi

Súvisiace články

Najčítanejšie správy