Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO. Novinárka sa pri rozhovore so starostom vyzliekla!
Zdielať na

VIDEO. Novinárka sa pri rozhovore so starostom vyzliekla!

KELOWNA / Tak tomuto sa povie odvaha. Kanadská komentátorka a žurnalistka Lori Welbourne robila rozhovor so starostom kanadského mestečka Kelowna. Pýtala sa ho na Deň "hore bez". A ako správna investigatívna novinárka podala starostovi mikrofón a obnažila si prsia...

Interview s hore bez

"Čo to robíte," spýtal sa zaskočený starosta Kelowny v Britskej Kolumbii Walter Gray, keď si reportérka pred ním začala obnažovať hrudník. "Je tu skutočne horúco," odpovedala, ako keby sa nechumelilo, reportérka. "Vážne?" neveriacky sa opýtal starosta, ale v rámci prejednávanej témy sa snažil upokojiť a pokračovať v normálnom tóne v rozhovore.

V nedeľu bol totiž Deň "hore bez" a v rámci svojej rádiovej šou On The Rocks sa kanadská žurnalistka, komentátorka novín Province pýtala starostu na jeho názor na legalitu obnažovania hrudníka u žien na verejnosti.

Nie je to nelegálne

V Kanade totiž tento počin nie je nelegálny, hoci musí byť považovaný za decentný, slušný a nie vulgárny. Pokiaľ totiž môže s odhaleným hrudníkom chodiť muž, môže aj žena. To platí aj v niektorých amerických štátoch.

"Takže môžem takto chodiť kdekoľvek tu, v Kelowne?" "Evidentne áno," odpovedá starosta. "Nechcem vám tým povedať, aby ste takto chodili, ale nemyslím si, že by ste tým porušovali zákon alebo páchali nejaký zločin." Aj v New Yorku a ďalších mestách oslavovali ženské práva skupinky žien - niektoré si na verejnosti obnažili svoju hruď. Ide o udalosť, ktorá sa koná každoročne uý od roku 2007.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

YouTube.com/ontherockstalk.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy