Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Policajti zastrelili muža. Expriateľku držal ako rukojemníčku
Zdielať na

Policajti zastrelili muža. Expriateľku držal ako rukojemníčku

JIRKOV / Rukojemnícku drámu riešili v noci z pondelka na utorok policajti na západe Čiech. 41-ročný muž držal ako rukojemníčku svoju bývalú priateľku a vyhrážal sa, že ju zabije, ak mu policajti neumožnia odísť. Policajti ale únoscu nakoniec zastrelili...

41-ročný muž mal uniesť svoju bývalú priateľku a mal ju držať proti jej vôli u seba. Podľa policajtov mal naviac ženu aj znásilňovať. Ako policajti zistili, že muž ženu uniesol a kde ju drží, zatiaľ nie je jasné.

Vyhrážal sa jej zabitím

V noci z pondelka na utorok na okraji obce Jirkov na Chomutovsku vykonali zásah proti tomuto mužovi. Muž posledné dva dni držal ženu ako rukojemníčku a s dlhou sečnou zbraňou sa jej vyhrážal, že ju zabije.

Muža zastrelili

O pol jedenástej v noci ale policajti drámu ukončili a muža zastrelili. "Policajti muža zneškodnili v momente, kedy ženu bezprostredne ohrozoval na živote," uviedol hovorca polície.

Celý prípad ešte preverí Generálna inšpekcia bezpečnostných zborov. Keď tá dôjde k záveru, že policajt vystrelil oprávnene, bude sa môcť prípad uzavrieť.

Téme sa venuje reportér David Mimra. INFORMÁCIE ONLINE TU.

novinky.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie správy