Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Podvod roka s taxíkom! Nórsky premiér klamal...
Zdielať na

Podvod roka s taxíkom! Nórsky premiér klamal...

OSLO / Zo sympatického gesta nórskeho premiéra Jensa Stoltenberga je podvod roka. Včera sme informovali, ako sa prezliekol za taxikára a po nórskej metropole vozil bežných ľudí. No potvrdilo sa, že zdanie niekedy klame...

Pasažieri prešli výberom

Počas jazdy si chcel potajomky vypočuť ich názory a problémy. O žiadny ústretový krok k voličom však nešlo. Nórski novinári zistili, že Stoltenberg vozil v taxíku ľudí, ktorých vopred vybrala produkčná spoločnosť.

Údajne títo komparzisti vedeli len to, že budú účinkovať v predvolebnom videu socialistickej strany. Za svoj výkon v taxíku dostali asi 50 eur. No a teraz sa zdá, že taxikárske video premiérovej strane pred voľbami pre neúprimnosť  viac uškodí, ako pomôže.

Dobrý premiér, zlý šofér

"Snáď budem žiť. Šoférujete naozaj zle." Tak takto sa na videu, ktoré zverejnil tento víkend denník VG na facebookovskej stránke, vyjadrujú zákazníci premiéra. A hoci si za volant sadol inkognito, najatý komparzisti ho spoznali.

"Dali ste výpoveď z premiérskeho kresla? Z tohto uhla pohľadu vyzeráte ako Stoltenberg," hovorí ďalší pasažier. Najatý pasažier...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

YouTube

Súvisiace články

Najčítanejšie správy