Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Na manžela si najala vraha, policajta v prestrojení!
Zdielať na

Na manžela si najala vraha, policajta v prestrojení!

LANSING / Prečo by sa mala rozviesť a čeliť poznámkam rodiny, keď môže byť ľutovanou vdovou. Takúto filozofiu zvolila žena, ktorá si na svojho manžela najala vraha. Problémom bolo, že zabijakom bol v skutočnosti maskovaný policajt a páchateľku čaká za to poriadne vysoký trest. Policajt si totiž celé plánovanie nahral na video.

Hovorila o vražde a smiala sa

Nebyť kolegu, už by Juliin manžel nemusel žiť. Práve tomu sa mala 21-ročná Američanka priznať, že si chce dať zavraždiť svojho manžela. Na nájomného vraha sa ale zahral policajt v prestrojení.

Julia Smilingová nemala šancu spravodlivosti ujsť. Celé plánovanie zachytila skrytá kamera. Vo videu spomínala priateľku, ktorá by sa k nej chcela presťahovať. 

Páchateľka sa na chladnokrvnej debate zabávala. Nakoniec vytiahla mobil. "Pozerala som do svojho kalendára, uvažovala som o 18., alebo 25," hovorí Julia.

Práve v tieto dni mala páchateľka smeny a vyhla by sa podozreniu. Pri druhom stretnutí už preberala plány domu, priniesla manželovu fotografiu a dohadovala, kedy mu vyplatí odmenu.

Vraj mu nechcela zlomiť srdce

Za vraždu mala zaplatiť 50 000 dolárov. Chcela ich uhradiť s manželovej životnej poistky. Policajt sa spýtal, prečo sa radšej nerozvedie. "Je to takto jednoduchšie. Nebudem sa musieť starať o to, čo si pomyslí rodina, ako ma budú súdiť. A nezlomím mu srdce," hovorí.

Julia chcela len, aby to manžela nebolelo. Vrahovi zaželala veľa šťastia a čakala. Dočkala sa však len príchodu polície a určite sa dočká aj väzenia. Trest bude najmenej 6 rokov odňatia slobody.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy