Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Našla tašku plnú peňazí. Poctivo ju vrátila
Zdielať na

Našla tašku plnú peňazí. Poctivo ju vrátila

WASHINGTON / Istá nezamestnaná učiteľka našla kopu peňazí a predsa nepodľahla pokušeniu. Na taške bol napísaný názov banky, z ktorej boli vydané a tak ju tam poslušne odniesla tak ako ju našla. Nenechala si ani cent.

Z tašky svietili stodolárovky

Niekedy si treba dávať pozor na to, čo si želáte. Táto nezamestnaná učiteľka si priala zázrak, pretože si dlhodobo nevie nájsť prácu a nemá z čoho žiť. "Modlím sa za obrat, za niečo, čo by moju situáciu zvrátilo," hovorí Candence, nezamestnaná učiteľka.

A to sa stalo pár dní dozadu - po ceste domov prešla igelitovú tašku. Vystúpila z auta, aby sa pozrela, čo vlastne prešla. A zostala v šoku, pretože z vnútra tašky svietili stodolárové bankovky. "Panebože, čo teraz. Niekto to určite vyhodil z auta, bude to hľadať a zabije ma," opisuje.

Nájdite mi prácu

Na igelitovej taške však našla logo miestnej banky, a tak zašla na najbližšiu pobočku. Tam jej povedali, že ich nikto nevykradol, ale peniaze stratilo jedno z áut, ktoré ich preváža. Poctivej nálezkyni podarovali poukážky v hodnote sto dolárov a napísali jej aj ďakovnú kartičku.

A ak vraj bude čokoľvek potrebovať, nemá váhať a kontaktovať ich. A aké bolo jej želanie. "Prosím, nájdite mi prácu," bola jej prosba. Nezamestnaná učiteľka si poklad v igelitovej taške mohla nechať, avšak údajne o tom ani na sekundu neuvažovala. Jediné po čom túži je nájsť si konečne miesto.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy