Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO. Toto je psík, ktorý nevie bežať
Zdielať na

VIDEO. Toto je psík, ktorý nevie bežať

BELFAST / Chcete spoznať novú internetovú senzáciu z ríše zvierat? Tak sa prosím zoznámte, toto je mopslík Loca z Belfastu, psík, ktorý nedokáže kvôli hendikepu bežať. Jeho pohyby sú také nekoordinované, že sú až rozkošné a ľudia z celého sveta si psíka jednoducho zamilovali...

Máte zaujímavé video? Pošlite ho sem. Ďakujeme!

Nekoordinované pohyby

Majitelia zo severoírskeho Belfastu, 55-ročný Mal Orr a jeho žena Alena si všimli, že niečo nie je v poriadku, už keď mopslíka dostali ako šteniatko pred troma rokmi. Podľa veterinára trpí ataxiou, porušenou koordináciou telesných pohybov. Nevie normálne chodiť a behať už vôbec nie. Skôr to vyzerá, ako keby sa kotúľal.

"Raz, keď som Locu videl bežať, povedal som si - veď to je rozkošné, nakrútim ju... A dostali sme obrovské množstvo pozitívnych komentov. Ľudí rozosmial a okamžite si ho zamilovali. Problém je, že jej predné labky ostávajú rovné počas pohybov, takže to vyzerá, že chodí ako hus. Podľa veterinára jej to nespôsobuje bolesť, len jednoducho nevie bežať," komentoval majiteľ Mal pre britský The Daily Mail.

Dobrodružstvá mopslíka

Dokonca pozitívne na psíka reagujú aj ľudia s rôznym hendikepom. Mopslík Loca má vlastný profil na Facebooku s tisíckami "lajkov" a v priebehu pár dní zaznamenali jeho videá na YouTube šesť miliónov videní. Majitelia teda pokračujú s nakrúcaním psíka a jeho dobrodružstiev.

Milé aj šokujúce. Tu sú najlepšie amatérske kúsky všetkých čias...

facebook.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy