Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodiči vedia zastaviť a pomôcť. Tu je dôkaz!
Zdielať na

Vodiči vedia zastaviť a pomôcť. Tu je dôkaz!

MOSKVA / Videá ruských vodičov nie sú zvyčajne veľmi pochvalné. Skôr sú dôkazom toho, že sa na cestách správajú nezodpovedne a ako blázni. Až na jedno z nich... Vznikol totiž zostrih toho doslova najlepšieho a najľudskejšieho, čo sa v nás ako ľuďoch - teraz konkrétne vodičoch na cestách - nachádza. Vodiči tu zastavujú, aby z cesty odniesli mačiatko, dieťa či pomohli starej pani...

Kamera nad palubnou doskou

Dôkaz stále nevymretej ľudskosti v nás a najmä vo vodičoch, ktorí sú asi najväčší nerváci, ponáhľajú sa, trúbia, nadávajú, predbiehajú sa a spôsobujú nezodpovedným riadením nehody. Lenže vodiči sú predsa len ľudia a to dobré v nich zachytil užívateľ YouTube ArkadiYM93.

Videjká pochádzajú z kamerky nad palubnou doskou, ktoré sa stávajú čoraz populárnejšie a nápomocné pri dopravných nehodách a kriminálnych činoch. Toto video sa však pozrelo na ruských vodičov úplne inak. Jeden zastavuje, aby upozornil matku, na rozbehnutý kočík na ceste, ďalší hľadá rodičov zablúdeného dieťatka, ktoré behá po ceste.

Je v nás dobro a ľudskosť

Iný odnáša z cesty mačiatko, alebo pomáha dôchodkyni prejsť cez cestu, ďalší pomáha vodičovi pred sebou! Kompilácia vyvolala na internete veľký pozitívny ohlas a má takmer milión vzhliadnutí. Ľudia na to reagujú aj takto:

"Predsa existuje ľudskosť...." "Toto video ma inšpiruje k tomu, aby som aj ja zastavil a pomáhal..." "Som hrdí na svojich ruských bratov..."

Máte zaujímavé video. Pošlite ho sem. Ďakujeme!

Milé aj šokujúce. Tu sú najlepšie amatérske kúsky všetkých čias...

liveleak.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy