Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Skutočná madam M. Najviac ju vzrušuje Connery
Zdielať na

Skutočná madam M. Najviac ju vzrušuje Connery

BRATISLAVA / Slovensko navštívila v rámci trojdňového summitu Globsec aj barónka Pauline Neville Jones. 73-ročná lady je 50 rokov v službách britskej vlády a doteraz má dôležité slovo v otázkach bezpečnosti jej krajiny. Mnohí ju prirovnávajú k šéfke obľúbeného filmového agenta Jamesa Bonda - Madam "M".

Najviac sa jej páčil Sean Connery

"Áno, áno trochu sa na seba vraj podobáme. Jej postava je vo filme dobre zobrazená, ale samozrejme nechýba aj trochu fantázie. Ona je presná, húževnatá a ľudia presne vedia, kto je tu šéf," hovorí barónka Pauline Neville Jones.

Barónka videla snáď všetky časti filmov o známom agentovi. Ako predstaviteľ Jamesa Bonda sa jej však zapáčil najviac charizmatický Sean Connery. "Osobne si myslím, že tí starší predstavitelia Jamesa Bonda boli viac vzrušujúcejší. Napríklad Sean Connery bol super, " prezradila.

Je bývalá ministerka bezpečnosti

Málokto by povedal, že táto sympatická staršia dáma je bývala ministerka bezpečnosti Veľkej Británie. Má za sebou misie v Singapure či Washingtone. V 90tych rokoch bola tzv. hlavou obrany a zámoria. Tvrdí, že ženy na takýchto významných postoch majú pred mužmi obrovské výhody.

"V tom množstve informácií nikdy neviete aké presné hľadáte. A preto je žiadúci práve obrovský zmysel pre detail, následné vyhodnotenie a pospájanie informácií," pokračuje barónka.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ/ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy