Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Konečná, vystupovať! Upratovačka ukradla vlak a zapichla ho do domu
Zdielať na

Konečná, vystupovať! Upratovačka ukradla vlak a zapichla ho do domu

Tak toto je naozaj sila! 20-ročná upratovačka zo Švédska sa musela ukrutne nudiť. Na spestrenie rána jej však nenapadlo nič lepšie, ako ukradnúť vlakovú súpravu!

A milé dievča sa s ňou vydalo na trať. Vlak sa na konci dráhy neďaleko Štokholmu vykoľajil a po tom, ako prekonal ešte 25 metrov, zastavil ho až obytný dom, v ktorom vtedy spali členovia troch rodín.

S vlakom prešla 2 kilometre!

Mladá žena ukoristila súpravu štyroch vozňov v depe pri švédskej metropole a prešla s ňou dva kilometre až do konečnej stanice Saltsjöbaden. Vlak, ktorý bol bez pasažierov, samozvaná rušňovodička doslova zapichla do obytného domu. Nikomu z jeho piatich spiacich obyvateľov sa, našťastie, nič nestalo. No 20-ročná upratovačka, ktorá má celú šialenosť na rováši, sa pri kolízii ťažko zranila a skončila v nemocnici.

Vraj to nie je príliš zložité...

Motív jej činu zatiaľ nie je známy. Mladá žena nemala až doteraz na pracovisku žiadne problémy. Tiež nie je jasné, akým spôsobom sa dostala k potrebným kľúčom. Hovorca spoločnosti po extrémne kurióznej nehode pre agentúru AP argumentoval: "Áno, je to možné, aj keď nie ste rušňovodič. Môžete si o tom prečítať na internete alebo pozorovať, ako to robia druhí."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy