Skoro jasno
20°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Neznáma žena sotila cestujúceho pod vlak a utiekla
Zdielať na

Neznáma žena sotila cestujúceho pod vlak a utiekla

Pasažieri newyorského metra zažili ďalšiu tragédiu. Už druhýkrát sa stalo, že cestujúci skončil pod kolesami vlaku pričinením iného človeka. Tentoraz svedkovia videli ako žena tesne pred príjazdom súpravy zhodila na koľajisko muža. Vodič už tragédii nedokázal zabrániť.

Prechádzala sa a mrmlala si

Ďalší pasažier podzemnej dráhy v New Yorku prišiel o život, keď ho spolucestujúca strčila vo štvrtok večer pod vlak. Oznámila to newyorská polícia. Je to už druhý incident tohoto druhu počas decembra.

Podľa polície je páchateľkou hispánská žena, ktoré má okolo 20 rokov. Svedkovia uviedli, že sa prechádzala po nástupišti na stanici metra pod širým nebom v newyorskej štvrti Queens a niečo si mrmlala. Keď prichádzal vlak, zozadu muža strčila pod vagón. Muž si ju pred útokom nevšimol.

Ide o 20-ročnú hispánku

Žena po incidente zo stanice utiekla. Polícia tak zverejnila záznam jej úteku zaznamenaný bezpečnostnou kamerou. Začiatkom decembra strčil 30-ročný muž pod vagón metra na stanici Times Square 58-ročného cestujúceho. Fotograf, ktorý bol náhodou na nástupišti, zachytil cestujúceho na stanici tesne pred tým, než ho prešiel vlak. Každý deň použije metro v New Yorku cez päť miliónov ľudí.

"Asi sa mi sníva. Druhýkrát za jeden mesiac! Keď vlaky prichádzajú na stanicu, mali by znížiť rýchlosť vlakov na 6-7 kilometrov za hodinu. Mali by tak čas zastaviť v čas," myslí si obyvateľ Queensu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy