Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Barack Obama (51). Jeho životný príbeh ako volebný ťahák
Zdielať na

Barack Obama (51). Jeho životný príbeh ako volebný ťahák

Boli sme takí mladí, takí zamilovaní a takí zadĺžení... Tak hovorila opäť prvá dáma USA Michelle Obama s oduševnením. Na zjazde demokratov v Severnej Karolíne agitovala v prospech svojho muža. V elegantných šatách, pekným účesom a širokým úsmevom... Fanúšikom sa skutočne páčila!

Americký sen Baracka Obamu

"Pre Baracka nie sú problémy, ktoré rieši, politické, ale osobné. Pretože vie, čo to znamená, keď je rodina v núdzi. Vie, aké to je chcieť pre svoje deti a vnúčatá lepší život. Barack pozná význam slov ´americký sen´, pretože ho sám žije a chce, aby ten svoj sen žil každý v tejto krajine bez ohľadu na to, kým je, odkiaľ je, ako vyzerá a koho miluje," rozprávala dojímavo prvá dáma USA.

Hrdzavé auto a stolík zo smetiska

Michelle Obama na zjazde dokázala, že je manželkou, na ktorú sa môže spoľahnúť aj prezident. Svojím prejavom vohnala ľuďom slzy do očí. Prezradila dokonca aj to, že jej muž a prezident len nedávno jazdil na hrdzavom aute a svoj pracovný stolík mal zo smetiska.

Prvá dáma ako správna agitátorka nezabudla vymenovať všetky úspechy svojho manžela v čase úradovania. Napokon jej slová neprerušilo nič iné ako skandovanie fanúšikov. Tým sa prejav mimoriadne páčil.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy