Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tornádo ako svadobný hosť. Nevesta sa nenechala rozhodiť...
Zdielať na

Tornádo ako svadobný hosť. Nevesta sa nenechala rozhodiť...

Nezvaný hosť nemusí vždy znamenať katastrofu. Ale pokiaľ ešte poriadne nie ste ani svoji, chystáte sa povedať si navzájom "áno" a zrazu sa kameraman a všetci svadobčania obracajú a hlavy zdvíhajú k oblohe, z ktorej sa spúšťa niekoľko "lievikov", nie je vám všetko jedno. No títo novomanželia neďaleké tornádo využili výborne...

Prvé nevestino tornádo - na svadobný deň!

"To je jednoducho Kansas. Predstavuje všetko, čím sme. Pšeničné polia, kovboji a tornáda. Čo viac by ste si chceli priať?" smeje sa matka ženícha Carla Pence, ktorej syn si práve za ženu bral Candru z Nebrasky, štátu, ktorý až tak tornádami neoplýva. Nevesta podľa vlastných slov tornádu v živote nevidela! Až teraz, na svoj svadobný deň.

Originálne svadobné fotografie a video

Samozrejme jej prvá otázka bola - máme sa obávať? "Mali sme aj plán B," informovala lokálnu stanicu KSNW News teraz už svokra Carla. "Deti a ženy do pivnice ako prví." Tornádo sa totiž objavilo nečakane za hlavami svadobčanov krátko potom, ako si vymenili obrúčky a svadobné sľuby.

Bolo však vzdialené asi 13 kilometrov a hoci spôsobilo vážne škody v oblasti Harper County, svadbu neskazilo. Naopak, fotograf aj kameraman situáciu využili a tak vznikli originálne a neopakovateľné fotografie a zábery! Pozrite sa!

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Cate Eighmey Photography

Súvisiace články

Najčítanejšie správy