Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Obrovská tragédia! Pri požiari zhoreli aj 4 deti
Zdielať na

Obrovská tragédia! Pri požiari zhoreli aj 4 deti

Hroznú tragédiu v rodinnom dvojdome zrejme spôsobil zle uhasený odpadkový kôš. Dom, v ktorom spalo niekoľko detí, sa uprostred noci vznietil. Štyri deti už privolaní hasiči nedokázali zachrániť.

Hasiči si všimli horiaci dom náhodou

"Krátko pred jednou hodinou v noci prišli hasiči na túto ulicu pre nahlásený horiaci odpadkový kôš," informoval veliteľ hasičov John Caufield. Dom na predmestí New Yorku obývalo najmenej deväť ľudí. Štyri deti v plameňoch zahynuli. Podľa odhadov hasičov, najmladšia obeť mohla mať 10 rokov. Tri ďalšie obete boli tínedžeri, všetci v dome spali.

Záhada odpadkového koša...

Podľa hasičov horelo v odpadkovom koši pred domom oblečenie. Keď ho uhasili, vybrali sa k domu na rutinnú prehliadku. Nikto im však neotváral. Až potom si všimli, že v dome sa šíri požiar. Ako sa však rozšíril až sem, si nikto nevie vysvetliť.

Hasiči ihneď začali konať a z domu vyslobodili piatich ľudí, vrátane matky s malým bábätkom. "Matka sa tu išla zblázniť. Pokúšala sa vbehnúť do horiaceho domu, v tej chvíli už horelo celé schodisko," popísal udalosti sused. Piati zachránení boli ihneď hospitalizovaní v nemocnici.

TV JOJ/REUTERS

Súvisiace články

Najčítanejšie správy