Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mladík išiel príliš rýchlo, s autom skončil na streche
Zdielať na

Mladík išiel príliš rýchlo, s autom skončil na streche

Vážna dopravná nehoda sa stala v sobotu večer v Bratislave na Račianskej ulici. Nad tým ako sa auto prevrátilo na strechu krútili hlavami aj policajti. Vyzerá to tak, že mladému šoférovi sa vypomstila vysoká rýchlosť a šmykľavá cesta.

Náraz ich odhodil 30 metrov

Čo sa presne stalo zatiaľ nie je známe. Podľa našich informácií mal v aute sedieť mladík s priateľkou. Po tom, čo auto narazilo do betónového piliera, prevrátilo sa na strechu. Náraz odhodil Fabia o dobrých 30 emtrov a ostala prevrátená na streche. "Vodič pravdepodobne neprispôsobil jazdu stavu a povahe vozovky," uviedol hovorca bratislavských policajtov František Peczár.

Odstavili električky

Privolaní záchranári mladíkovi a jeho priateľke poskytli prvú pomoc a do pár minút ich transportovali do bratislavských nemocníc.Hasiči však ešte mali s autom veľa práce.

Museli ho najskôr prevrátiť a dostať mimo vozovky. Keďže bolo cítiť vytekajúci benzín, Fabiu zabezpečili aj proti hroziacemu požiaru. Pre nehodu bola niekoľko minút odstavená aj električková doprava, dopravný podnik však zabezpečil náhradnú autobusovú dopravu.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy