Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mladík najprv rozbil cudzie auto a potom sa v ňom uspokojoval
Zdielať na

Mladík najprv rozbil cudzie auto a potom sa v ňom uspokojoval

RUŽOMBEROK / Kuriózny prípad výtržníctva riešia ružomberskí policajti. Ľudia ich upozornili na mladého muža, ktorý neďaleko centra kameňom rozbíja auto. Následne podľa nich mladík vošiel cez rozbité okno dovnútra a začal sa v aute ukájať.

Zvuk rynčiaceho skla upútal pozornosť ženy, ktorá na nábreží Milana Rastislava Štefánika venčila svojho psa. Na miesto zavolala políciu. 

Uspokojoval sa

Na modrom BMW boli rozbité takmere všetky okná. "Chlapec najprv rozbil celé auto. Okná vybil tehlou. Potom vošiel dnu, poopľúval ho a onanoval tam. Už ho má polícia," opísal situáciu svedok.

Policajti zakrátko zadržali podozrivého muža. Bol agresívny a vulgárny. Na mieste mu obmedzili osobnú slobodu.

"Môžeme potvrdiť, že v súvislosti s poškodeným osobným autom sme zadržali 19-ročného Ružomberčana, ktorý bol po vykonaní všetkých potrebných úkonov prepustený na slobodu," potvrdil žilinský krajský hovorca Radko Moravčík.

Dohoda s majiteľom

Rodičia mladíka sa podľa zistení televízie JOJ dohodli s majiteľom auta na náhrade škody. Udalosti komentovať ale nechceli.

Motív mladíkovho konania zostáva nateraz nejasný. Istú rolu v ňom ale podľa svedkov zohral alkohol.

"V súvislosti s touto udalosťou prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci v súbehu s prečinom výtržníctva a sú vykonávané všetky potrebné úkony. Z tohto dôvodu nie je možné momentálne poskytnúť viac informácií," uzavrel Moravčík.

Súvisiace články